Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2012, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS i SDPS zajedno na izborima?

BEOGRAD -

Demokratska stranka i Socijaldemokratska partija Srbije Rasima Ljajića sklopile su danas konačan dogovor da zajedno nastupe na predstojećim parlamentarnim izborima, objavile su Večernje novosti.

Kako navodi taj listi, Ljajić je danas dva sata razgovarao sa predstavnicima vrha DS i postignut je usmeni dogovor o koaliciji.

Ostalo je da se u narednim danima utanače tehnički detalji kako bi se savez formalno overio koalicionim sporazumom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Aktuelni ministar za rad i zapošljavanje bio je sa DS na zajedničkoj listi i na prethodnim izborima u okviru široke liste "Za evropsku Srbiju".

Prema danas postignutom dogovoru, SDPS ima slobodu da na lokalnim i pokrajinskim izborima ulazi u partnerstva sa drugim strankama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.