Sirene u K.Mitrovici: Uhapšen brat Zvonka Veselinovića

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2013, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirene u K.Mitrovici: Uhapšen brat Zvonka Veselinovića

ZVEČAN - Dva Srbina uhapšena su danas oko 15 časova u Rudaru, kod Zvečana na severu Kosova i Metohije.Kako Tanjug saznaje, jedan od dvojice uhapšenih je rođeni brat Zvonka Veselinovića, Žarko.Prema rečima očevidaca, akcija je izvedena veoma brzo, a dvojica Srba lišena su slobode u blizini benzinske pumpe i pravoslavnog groblja u Rudaru.Magistralni put Priština - Raška u ovom mestu je blokiran sa terenim kamionima, a nakon hapšenja ubrzo su se čule sirene za uzbunu u severnom delu Kosovske Mitrovice i Zvečanu.U Rudaru, kod Zvečana okuplja se veći broj građana, a tu su i pojedini predstavnici lokalnih samouprava.
Pogledaj vesti o: Raška,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Euleks uhapsio brata Zvonka Veselinovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2013

Dva Srbina uhapšena su danas oko 15 sati u Rudaru, kod Zvečana na sjeveru Kosova, javlja dopsinik RSE iz Mitrovice. Kako se nezvanično saznaje, jedan od dvojice uhapšenih je brat Zvonka Veselinovića, Žarko. Prema riječima očevidaca, akcija je izvedena veoma brzo, a dvojica Srba uhapšena su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Uhapšen brat Zvonka Veselinovića

Izvor: Studio B, 29.Jul.2013

Dve osobe koje su danas uhapšene u blizini Zvečana su pod istragom u vezi sa pokušajem ubistva 2012. u severnom delu Kosovske Mitrovice, izjavila je portparol Euleksa Irina Gudeljević. ..Ona je rekla Tanjugu da su to hapšenje, "u zajedničkoj operaciji izveli Euleksova operativna grupa za Mitrovicu...

Nastavak na Studio B...

Zbog hapšenja dvojice Srba i dalje blokiran put Priština-Raška

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jul.2013, 11:03

Jedan od uhapšenih, osumnjičenih u istrazi pokušaja ubistva u severnoj Mitrovici, je Žarko Veselinović, brat kontroverznog biznismena Zvonka Veselinovića.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.