DETALJI TRAGEDIJE NA SREBRNOM JEZERU: Čamcem išli do vikendice da se napiju za PRVI MAJ, u povratku se Marko (22) utopio

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2020, 11:23

DETALJI TRAGEDIJE NA SREBRNOM JEZERU: Čamcem išli do vikendice da se napiju za PRVI MAJ, u povratku se Marko (22) utopio

Marko K. je sa još dvojicom prijatelja čamcem otišao do vikendice na drugoj obali jezera, gde su se družili i pili akohol.

U toku je potraga za Markom K. (22) za kojeg se sumnja da se utopio sinoć u Srebrnom jezeru, kada se sa još dvojicom prijatelja vraćao sa vikendice.

Trojica mladića su juče čamcem otišli do vikendice.

- Otišli su na drugu obalu, gde su se družili i pili alkohol. Potom su uveče krenuli nazad, oko ponoći, međutim, u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku dok su bili na jezeru, limeni čamac je počeo da prima vodu i tone - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Sva trojica mladića upala su u vodu. Dvojica su uspela da isplivaju, međutim, Marko K. nije.

Dvojica mladića koji su uspeli da isplivaju, prijavili su nestanak svog prijatelja u Velikom Gradištu. Kako je preneo "Pink" utvrđeno je da su obojica bili pod dejstvom alkohola - jedan od momaka je imao 0,80 promila alkohola u organizmu, a drugi 1,10 promila.

Kako se nezvanično saznaje, njih dvojica biće prekršajno kažnjeni zbog kršenja policijskog časa.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.