Hapšenja u Prokuplju zbog krađe i nasilja u porodici

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u Prokuplju zbog krađe i nasilja u porodici

Nakon što su navodno obili jednu kuću i iz nje ukrali tehničku robu, prokupačka policija je uhapsila dvojicu mučkaraca. Pored njih, uhapšen je i 37-godišnjak iz okoline Prokuplja koji se sumnjiči da je suprugu udarao u glavu.

Kako navode u policiji, uhapšeni su 31-godišnji M. M. i 24-godišnji V. M. za koje se sumnja sa su krajem septembra ukrali veliku količinu tehničke robe iz privatne kuće, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << im je policija operativnim radom ušla u trag i na kraju uhapsila osumnjičene.

Oni su saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Zbog sumnje da je napao svoju suprugu i više puta je udario u glavu, policija je uhapsila 37-godišnjeg muškarca iz okoline Prokuplja.

Prema podacima iz policije, uhapšen je N. K. i protiv njega će biti podneta krivična prijava za nasilje u porodici.

N. K. je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.