Telekom Open servisi u 2011 godini

Izvor: Baguje.com, 01.Jan.2011, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Open servisi u 2011 godini

Od 1. februara će doći do određenih izmena u ADSL i IPTV servisima.
OPEN ADSL - brži upload
Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret sve izraženijim potrebama korisnika da putem Interneta razmenjuju multimedijalne sadržaje, pre svega fotografije i video-klipove. Uz povećanje brzina upload-a, od 1. februara biće niže mesečne pretplate za većinu Click paketa sa dinamičkom IP adresom.
Korisnici Click 1 paketa, kojima se brzina download-a povećava na 1536 kb/s, ubuduće će moći da šalju svoje priloge na Internet duplo većom brzinom od 256 kb/s, uz izmenjenu cenu mesečne pretplate u iznosu od 1.299 dinara*.
Najveću promenu osetiće korisnici Click 2 paketa, koji od 1. februara prelaze na Click 4 paket i kojima se povećavaju obe brzine – preuzimanja sadržaja sa Interneta (download) sa 2048 kb/s na 4096 kb/s i slanja sadržaja prema Internetu (upload) sa 192 kb/s na 512 kb/s. Pored povećanja brzina, korisnicima tog internet paketa smanjena je i mesečna pretplata na 1.799 dinara*, što je ujedno i nova - niža pretplata za Click 4 paket, koji će imati duplo većinu brzinu upload-a od 512 kb/s.
Korisnici Click 6, Click 8 i Click 16 paketa ubuduće će imati brzinu slanja podataka na Internet od 1024 kb/s, dok će mesečna pretplata za Click 8 biti niža i iznosiće 3.530 dinara*. I korisnike paketa Click 16 od 1. februara očekuje sniženje mesečne pretplate na 3.825 dinara*.
Iste izmene u pristupnim brzinama uploada i downloada, od 1. februara uvode se i za korisnike koji Internetu pristupaju putem statičkih IP adresa, uz...
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Telekom Srbija

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.