Više od tri kilograma marihuane zaplenjeno u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 13:55

Više od tri kilograma marihuane zaplenjeno u Sremskoj Mitrovici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici zaplenili su oko 3,8 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i uhapsili M. R. (33), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je kod osumnjičenog, prilikom kontrole na ulici, pronašla kesu sa 101,5 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, a u pretresu njegovog stana više paketa sa tri kilograma i 737 grama iste materije i digitalnu vagicu.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, M. R. je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu.
Rešenjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila mladića i zaplenila 3,8 kilograma marihuane

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Maj.2024

Policija je u Sremskoj Mitrovici zaplenila oko 3,8 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i uhapsila M.R. (33), zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštili su iz informativne službe Ministarstva unutrašnjih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

U Novom Sadu uhapšen mladić zbog prodaje narkotika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. B. (26) iz tog grada, zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Pretresom njegovog stana, policija je pronašla 16 paketića marihuane i desetak grama praha za koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.