Princ Vilijam se venčava na godišnjicu svadbe svojih roditelja

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Vilijam se venčava na godišnjicu svadbe svojih roditelja

Princ Vilijam, drugi na listi naslednika britanske krune, i njegova devojka Kejt Midlton bi trebalo da 2011. godine stanu na ludi kamen.

Kako nagađanja o datumu venčanja prestaju, uveliko se spekuliše da će par sudbonosno da izreći na jedan poseban dan - tridesetogodišnjicu venčanja princa Čarlsa i princeze Dajane.

Lejdi Di se za princa Čarlsa udala 29. juna 1981. godine, a upravo na taj dan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trideset godina kasnije njen sin želi oženiti Kejt. Ipak, datum venčanja bi trebalo da službeno bude objavljen tek početkom 2011. godine.

Vilijam koji je ove godine napunio 28 godina i njegova Midltonova se zvanično zabavljaju od Božića 2003. godine. Ćerka industrijalca uspela je da zavede kraljevsku porodicu svojim šarmom i osećajem za odgovornost uprkos činjenice da potiče iz građanske porodice.

Kejt je uspela da osvoji i birtansku naciju koja sada sa nestrpljenjem očekuje njihovo spajanje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.