Pismo princeze Dajane: Plašim se, Čarls planira saobraćajnu nesreću

Izvor: BKTV News, 05.Avg.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pismo princeze Dajane: Plašim se, Čarls planira saobraćajnu nesreću

Ove godine navršava se dvadeset godina od smrti princeze Dajane, tragično stradale u saobraćajnoj nesreći u tunelu Pont de L'Alma u Parizu, a za njenu smrt okrivljen je vozač Henri Pol.

Princezu i njenog dečka Dodija Fajeda proganjali su paparaci, zbog čega je Pol vozio brže nego što je smeo, a istraga je utvrdila i da je pijan, odnosno da je imao čak pet puta više alkohola u krvi nego što je dopušteno.

Takođe, utvrđeno je da bi Dajana i Fajed preživeli >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nesreću da su bili vezani. Nesrećni splet okolnosti na kraju je odneo tri života, ali je doneo i mnoštvo teorija zavere.

Jasno je da se princ Čarls nikada ne bi oženio Kamilom da Dajana nije poginula.

Dajana je u jednom pismu, koje je objavljenom tek nekoliko meseci nakon pogibije, svojom rukom napisala da veruje da Čarls planira da je ubije.

"Evo sedim za stolom u oktobru i samo želim da imam nekoga da me zagrli i ohrabri me pa da mogu da ostanem snažna i uzdignute glave. Ova faza mog života je najopasnija zato što moj suprug planira saobraćajnu nesreću. Kvar na kočnicama bi osigurao ozbiljnu povredu glave i time bi imao odrešene ruke da oženi Tigi. Kamila mu je samo izgovor za sve. Taj čovek nas sve samo iskorišćava", napisala je Dajana.

Ostaje pitanje da li je pismo autentično ili ne, ali izgleda da postoji nešto sumnjivo u svemu.

KRALJEVSKA PORODICA IZNENADILA SVETSKU JAVNOST: Princeza Dajana će dobiti memorijalni park, a evo kako će on izgledati!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.