Nova afera u Britaniji: Dajana i Čarls imaju ćerku koju porodica krije?

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova afera u Britaniji: Dajana i Čarls imaju ćerku koju porodica krije?

Dok se cela Velika Britanija trese od uzbuđenja zbog dolaska nove kraljevske bebe, koja na svet može da stigne svakog časa, u američkom tabloidu Globe pojavila se neverovatna priča upravo o engleskoj kraljevskoj porodici.

Kako prenosi Daily Mail, a prema pisanju spomenutog tabloida, princ Vilijam nije prvo dete princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane. Navodno postoji njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i Harijeva starija sestra, 33-godišnja Sara koja danas živi u malom gradiću u Novoj Engleskoj u SAD-u.

Priča je još neverovatnija s obzirom na činjenicu da je princ Vilijam rođen samo 11 meseci nakon venčanja svojih roditelja. Ali, američki tabloid i za to ima rešenje. U decembru 1980. godine, kraljica Elizabeta je navodno naredila tada 19-godišnjoj Dajani da se podvrgne testovima plodnosti pre objave veridbe sa Čarlsom. Kako tvrdi tabloid, tokom tih testiranja, Dajanine jajne ćelije su oplođene Čarlsovom spermom.

Jedan od ‘odmetnutih’ doktora, kako ga nazivaju, sačuvao je jedan od embriona i usadio ga u matericu svoje supruge. Njegova supruga tako je, a da uopšte nije bila svesna, postala surogat majka prave prestolonaslednice britanske krune.

Prema pisanju, Kejt Midlton je navodno i posetila Saru.

Ova priča američkog tabloida dobro je zabavila britansku javnost, a moramo da priznamo kako su izabrali savršeni trenutak, jer, u Velikoj Britaniji trenutno je ‘vruća’ tema upravo kraljevska porodica i rođenje drugog deteta Vilijama i Kejt.

There are bizarre claims that Princess Diana had a secret daughter – and that Kate Middleton has secretly met her http://t.co/61ZkarDVOP

— News Source 24 (@NewsSource24) April 25, 2015

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČARLSOVA I DAJANINA TAJNA ĆERKA Vilijam i Hari imaju skrivenu sestru?

Izvor: Blic, 25.Apr.2015

Američki tabloidi tvrde da princ Čarls i njegova pokojna supruga Dajana imaju ćerku koju su dobili vantelesnom oplodnjom. Časopis „Globe“ tvrdi da je Kejt Midlton upoznala sestru svog muža dok je bila trudna, a ova priča je dospela i do Španskih medija...Priča se da princ Vilijam ima stariju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.