MUČI GA SUMNJA Potresna ispovest oca vozača princeze Dajane VOLEO BIH TO DA SAZNAM PRE NEGO ŠTO UMREM

Izvor: Blic, 08.Avg.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUČI GA SUMNJA Potresna ispovest oca vozača princeze Dajane "VOLEO BIH TO DA SAZNAM PRE NEGO ŠTO UMREM"

Novi film o životu Princeze Dajane koji je pre nekoliko večeri emitovan, izazvao je nova brojna nagađanja i spekulacije. Mnogi i dalje dovode u pitanje istinu o njenoj pogibiji u Parizu, krajem avgusta 1997. godine. Jedan od onih koji još sumnjaju u zvaničnu verziju priče je i otac Dajaninog šofera.

- Dajana je poginula kao i moj sin. Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su oboje ubijeni. Postojala je zavera da se ubije Dajana i moj sin je bio kolateralna žrtva. Uveren sam da on nije u tome učestovao, bio je previše pošten- rekao je Džin Pol, otac Henrija koji je kobne noći vozio auto u kojem su bili Lejdi Di i njen ljubavnik Dodi Al Fajed.

- Izgubio sam nadu da ću ikada saznati što se tačno dogodilo. Možda će se saznati za 30 ili 50 godina. Ali, ipak bih voleo da znam pre nego što umrem- dodao je Pol.

Inače, on sumnja da su zvanični rezulatati nalaza krvi tačni, da je sve zapravo namešteno i da njegov naslednik te večeri nije bio u alkoholisanom stanju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.