FILM KOJI ĆE ŠOKIRATI Isplivali detalji o tužnom detinjstvu, čudnom seksualnom životu i teškoj bolesti princeze Dajane

Izvor: Blic, 02.Avg.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILM KOJI ĆE ŠOKIRATI Isplivali detalji o tužnom detinjstvu, čudnom seksualnom životu i teškoj bolesti princeze Dajane

Dokumentarac koji će uskoro biti prikazan na britanskom Kanalu 4, doneće do sada neotkrivene detalje o životu britanske princeze Dajane. U njemu se ona poverava svom instruktoru za javni nastup Piteru Setelenu.

- Kada sam odrastala, roditelji mi nikada nisu rekli da me vole. Nisu me ni grlili, ni ništa - poverila mu se Dajana na jednom od snimaka.

Međutim, još veći šok usledio je kada se pročulo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da u filmu biti saopšteni i detalji njenog sekusalnog života sa princom Čarlsom kojim ona, očigledno, nije bila zadovoljna.

- Čarls je želeo da imamo seks jednom u tri nedelje, tako je navikao, pa ga ja samo pratim u tome. Naš seks je bio čudan, jako čudan. U potpunosti je zamro kada se rodio Hari - rekla je tada velška princeza.

Otkriveno je i da se tada borila sa bulimijom jer je samu sebe na taj način kažnjavala smatravši da kao takva kakva je nije bila dobra za kraljevsku porodicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Isplivali detalji o tužnom djetinjstvu i teškoj bolesti princeze Dajane

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Avg.2017

Dokumentarac koji će uskoro biti prikazan na britanskom Kanalu 4, donijeće do sada neotkrivene detalje o životu britanske princeze Dajane. U njemu se ona povjerava svom instruktoru za javni nastup Piteru Setelenu."Kada sam odrastala, roditelji mi nikada nisu rekli da me vole. Nisu me ni grlili, ni...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.