Batler princeze Dajane otkrio tajnu koju je čuvao celog života

Izvor: B92, 07.Mar.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batler princeze Dajane otkrio tajnu koju je čuvao celog života

Nekadašnji batler princeze Dajane Pol Burel ponovo je u centru pažnje javnosti nakon što je otkrio još jednu dugo čuvanu tajnu. Ovoga puta radi se o njemu.

Pedesetosmogodišnji Burel rešio je da prizna istinu i prekine brak koji je trajao 32 godine, jer je priznao da je gej. Razveo se pre devet meseci, a nakon priznanja odlučio da napusti nju i njihovo dvoje dece i otvori cvećaru.

Svoju tajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poverio je jedino princezi Dajani koga je smatrala svojom stenom i zaštitnikom, a ona ju je odnela sa sobom nakon smrti.

Ipak, Pol se ne kaje zbog braka, jer svoju bivšu ženu i dalje voli.

"To što sam je oženio je najbolja stvar koju sam uradio u životu, kao što ništa ne može da se poredi sa tim što sam gledao naše sinove kako odrastaju“, rekao je još ranije balter.

Burel će ove godine uploviti u brak sa svojim izabranikom advokatom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.