Andželina Žoli kao Lejdi Di

Izvor: Blic, 08.Avg.2010, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina Žoli kao Lejdi Di

Andželina Žoli je veoma slična princezi Dajani, izjavio je pisac biografije princeze od Velsa Endru Morton.

On je 1992. godine napisao knjigu o princezi od Velsa, Dajana: Njena istinita priča, a ovih dana je objavio i neautorizovanu biografiju Andželine Žoli.

Morton tvrdi da je tokom istraživanja pronašao neverovatne sličnosti između Lejdi Di i Andželine Žoli.

"Obe su harizmatične, proživele su grozno detinjstvo, roditelji su im razvedeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obe su patile od poremećaja ishrane i obe su neprestano pod budnim okom javnosti", rekao je Morton za "Popiter".

"Prvi put kada sam video Andželinu na premijeri jednog filma u Njujorku reakcija publike podsetila me na to kako su ljudi reagovali kada bi lejdi Dajana ušla u sobu. Razgovor bi zamro i svi bi se propinjali na prste i podizali glavu samo da bi videli modernu boginju".

On je dodao da je sličnost između ove dve dame i to što su obe koristile svoj uticaj kako bi skrenule pažnju na zaboravljene.

Na pitanje kakva je Andželina iza reflektora i blještavila crvenog tepiha i pozornica, Morton je odgovorio:

"Nekonvencionalna, ali tradicionalna, domaćica, ali i osoba koja sve uništi, negovana i samodestruktiva, inteligentna, zbunjena i veoma naivna."

Andželina Žoli je i ranije navodila princezu Dajanu kao uzor i inspiraciju za svoj humanitarni rad.

"Dajana me neizmerno inspirisala. Sledim ono što je ona započela, posebno na području raščišćavanja minskih polja. Fascinira me to što je ona odabrala upravo taj put u životu. Za mene je to privilegija", izjavila je majka šestero dece pre nekoliko godina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Anđelina Džoli kao Lejdi Dajana

Izvor: Vesti-online.com, 08.Avg.2010

Anđelina Džoli je veoma slična princezi Dajani, izjavio je pisac biografije princeze od Velsa Endrju Morton...Morton je 1992. godine napisao knjigu o princezi od Velsa, Dajana: Njena istinita priča, a ovih dana je objavio i neovlašćenu biografiju Anđeline Džoli. On tvrdi da je tokom istraživanja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.