Zukorlić očekuje mesto u Vladi?

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić očekuje mesto u Vladi?

Bivši muftija Muamer Zukorlić očekuje da dobije mesto u Vladi jer je na predsedničkim izborima podržao kandidata SNS Aleksandra Vučića, saznaje Blic.

Zukorlić koji je predsednik Bošnjačko-demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) rado bi sebe video u ulozi ministra bez portfelja. On, međutim, smatra da i njegovi najbliži >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ljudi treba da dobiju funkcije u vlasti poput državnih sekretara u ministarstvima.

„Zukorliću nije bitno koji resor već samo da bude nešto u Vladi i procenio je da bi mogao da dobije poziciju ministra bez portfelja. On bukvalno smatra da mu to sleduje i ne skriva tu nameru“, kaže izvor "Blica".

Svoje ambicije je Zukorlić javno istakao odmah posle izbora i rekao da kada očekuje da će Vučić poštovati ono o čemu se dogovorio s bošnjačkim predstavnicima i zbog čega su ga podržali, dodavši da je imao tri susreta s Vučićem i detaljne razgovore o principima politike kojoj bi oni dali podršku.

U SNS nije bilo moguće saznati da li u Vladu ulazi i bivši muftija ili ne.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.