Vučić: Od protivkandidata nisam čuo nijednu smislenu ideju

Izvor: RTS, 13.Mar.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Od protivkandidata nisam čuo nijednu smislenu ideju

Premijer Srbije i kandidat vladajuće koalicije na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić izjavio je da od svojih protivkandidata dosad, osim napada na njega, nije čuo nijednu smislenu ideju.
Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da nema vremena da se bavi sukobima i svađama u opoziciji niti da se obazire na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << to.

"Oni mogu da se svađaju i hvale međusobno, ne obazirem se. Ali nisam čuo nijedan program i nijedan plan, niti jednu smislenu ideju, suvislu i odgovornu, osim žestokih napada njih devetorice-desetorice na mene", rekao je Vučić.
On je dodao da od svojih protivkandidata može da čuje samo kako svi žele da budu predsednik i kako će zajedno da ga pobede u drugom krugu izbora. "Ali, to nije plan", zaključio je Vučić.
"Ne želim da imamo prvu i drugu Srbiju"
Govoreći o kampanji, Vučić je rekao da jedan od najbližih ljudi jednog dosovskog kandidata govori o batinanju. Kaže da se on nalazi u jednom televizijskom spotu i u Apelu100. Naveo je da taj čovek govori o tome kako će da "linčuju ljude kao Milanovića i Komrakova".
"A nama nije bilo malo sramote što RTS 15 godina krije, i kada dođe taj dan, oni baš te snimke sakriju", rekao je Vučić.
Dodao je da misli da je loše da se to dešava.  
"Pa je morala da bude zaštićena ta, dosovska Srbija, posle toga je morala da bude zaštićena neka druga Srbija. Ja ne želim da imao prvu i drugu Srbiju, hoću da ovde bude mir i stabilnost, da se ne delimo na takav način i da ne bude nasilja", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Od protivkandidata nisam čuo nijednu smislenu ideju

Izvor: Blic, 13.Mar.2017

Premijer Srbije i kandidat vladajuće koalicije na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić izjavio je danas da od svojih protivkandidata do sada, osim napada na njega, nije čuo nijednu smislenu ideju...Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da nema vremena da se bavi sukobima i svađama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.