(VIDEO) Timošenkova će se kandidovati za predsednika

Izvor: Press, 22.Feb.2014, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Timošenkova će se kandidovati za predsednika

Predsednički izbori u Ukrajini zakazani su za 25. maj, podsetio je Itar-Tass. Julija Timošenko izjavila je danas, u prvoj izjavi pošto je puštena na slobodu, da je "diktatura u Ukrajini pala", navodi se na sajtu njene stranke Otadžbina.
"Diktatura je pala ne zahvaljujući političarima ili diplomatama, već zahvaljujući ljudima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su izašli na ulice, koji su uspeli da zaštite svoje porodice i svoju zemlju", poručila je bivša premijerka.
Timošenko se, pošto je oslobođena iz zatvora, uputila ka Majdanu, trgu u Kijevu koji je centar protesta ukrajinskih demonstranata.
Ona je puštena iz zatvorske bolnice u Harkovu, u kojoj se lečila, i pozdravivši pristalice i novinare okupljene ispred te ustanove, uputila se ka aerodromu kako bi otputovala za Kijev, rekao je njen saradnik Arsenij Jacenjuk.

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Timošenko: Ukrajina uskoro u EU

Izvor: Blic, 22.Feb.2014

Bivša ukrajinska premiejrka Julija Timošenko, koja je danas puštena iz zatvora, izjavila je u Kijevu da će Ukrajina uskoro da uđe u Evropsku uniju, prenela je ruska agencija Itar tas..."Uverena sam da će Ukrajina uskoro biti članica Evropske unije i to će promeniti sve", rekla je Timošenko po...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.