Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen predsednički kandidat u Gvineji Bisao

Naoružani napadači ubili su danas ministra teritorijalne administracije Gvineje Bisao, koji je trebalo da bude kandidat na predstojećim predsedničkim izborima.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen predsednički kandidat u Gvineji Bisao

Izvor: Mondo, 05.Jun.2009

Naoružani napadači ubili su danas ministra teritorijalne administracije Gvineje Bisao, koji je trebalo da bude kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, javio je državni radio.

Nastavak na Mondo...

Bisao: Ubijen predsednički kandidat

Izvor: B92, 05.Jun.2009

Bisao -- Naoružani napadači ubili su danas ministra teritorijalne administracije Gvineje Bisao, koji je trebalo da bude kandidat na predstojećim predsedničkim izborima... "Grupa naoružanih napadača ubila je Basira Dabu jutros oko četiri sata", navedeno je u izveštaju. Vojska je u martu ubila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.