U Rusiji u toku glasanje na predsedničkim izborima

Izvor: N1 televizija, 17.Mar.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rusiji u toku glasanje na predsedničkim izborima

Biračka mesta su otvorena na ruskom Dalekom istoku na predsedničkim izborima u kojima predsednik Vladimir Putin traži četvrti mandat na čelu države.

Glasanje je počelo u 08.00 u nedelju po lokalnom vremenu (21.00 u subotu po srednjeevropskom vremenu) u oblastima Čukotka i Kamčatka.

Izbori će biti završeni sutra u 20.00 po lokalnom vremenu u Kalinjingradu, najzapadnijem >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ruskom regionu.

Na izborima, pored Putina učestvuju i Grigorij Javlinski iz partije Jabloko, Ksenija Sobčak iz Gradjanske inicijative, Sergej Baburin ispred partije Ruski opštenarodni savez, Pavel Grudinjin iz Komunističke partije Rusije, Vladimir Žirinovski iz Liberalno-demokratske partije, Maksim Surajkin ispred Ruskih komunista, i Boris Titov iz Partije rasta.

Agencija TASS prenela je da prema podacima Centralne izborne komisije od 1. januara ove godine pravo glasa ima 110.858.228 birača u zemlji i inostranstvu.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Vladimir Putin

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo glasanje na ruskom Dalekom istoku

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2018, 00:11

Biračka mesta su otvorena na ruskom Dalekom istoku na predsedničkim izborima u kojima predsednik Vladimir Putin traži četvrti mandat na čelu države...Glasanje je počelo u 08.00 u nedelju po lokalnom vremenu (21.00 u subotu po srednjeevropskom vremenu) u oblastima Čukotka i Kamčatka...Izbori...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Rusija danas bira predsednika

Izvor: Beta, 18.Mar.2018

U Rusiji se danas održavaju predsednički izbori na kojima se, prema svim anketama, očekuje ubedljiva pobeda dosadašnjeg predsednika Vladimira Putina.Glasanje je počelo u 08.00 u nedelju po lokalnom vremenu (21.00 u subotu po srednjeevropskom vremenu) u oblastima Čukotka i Kamčatka na ruskom Dalekom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.