TRAMPOVA POBEDA JASNA KAO DAN? Predsednički izbori u Americi sve bliži, ovaj svetski moćnik NEMA DILEMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 18:22

TRAMPOVA POBEDA JASNA KAO DAN? Predsednički izbori u Americi sve bliži, ovaj svetski moćnik NEMA DILEMU

Amerikanci osuđeni na revanš Bajden - Tramp.

Bivši predsednik SAD Donald Tramp verovatno će pobediti na predsedničkim izborima u novembru, ali je malo verovatno da će se politika Vašington promeniti, pošto su "svi američki predsednici slični", izjavio je danas predsednik Sirije Bašar al Asad.

- Analiza masovnih medija i drugih informacija ukazuje da će Tramp verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobediti. Ali uvek sam govorio da su svi američki predsednici slični. Kao što sam ranije rekao, oni su samo izvršni direktori -  rekao je on u intervjuu za televiziju Solovov, preneo je TASS.

Prema njegovim rečima, čak i ako neko od njih promeni politiku, treba sagledati "ko je pravi kreator politike iza leđa onoga ko pobedi na izborima".

- To su lobiji, mediji, finansijeri i bankari, oružje i nafta. Oni će pobediti u svakom slučaju - istakao je Asad.

Predsednički izbori u SAD biće održani 5. novembra 2024. godine.

Ovo su 60. predsednički izbori po redu, a održavaće se zajedno sa izborima za sva mesta Predstavničkog doma i 33 mesta, odnosno oko trećine Senata.

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Vašington,   Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.