Šutanovac: DS će biti kičma i stožer opozicije

Izvor: RTS, 18.Dec.2016, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: DS će biti kičma i stožer opozicije

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac rekao je da je ime kandidata DS-a na predsedničkim izborima manje važno od politike za koju će se on zalagati.
Dragan Šutanovac je, obraćajući se na Glavnom odboru stranke, rekao da će na predstojećim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predsedničkim izborima DS biti stožer i kičma opozicije.

"DS će instistirati da kandidat podržava i zastupa politiku koju DS zastupa već punih 27 godina, a to je evropski put Srbije i sa tim nema kompromisa", rekao je Šutanovac.
Dodao je da je sada teško predvideti koje ćemo sve izbore imati, i na osnovu toga zauzeti zvaničan stav sa kojim kandidatom i na koje izbore će DS izaći.
Rekao je da će obaviti razgovore sa predstavnicima svih proevropskih opozicionih stranaka, te da je sa nekima od njih već i razgovarao.
"Za nas je ime kandidata manje važno od njegove politike i onoga za šta se zalaže", rekao je Šutanovac.
Kako je rekao, DS je stranka evroatlanstke politike i evropskih integracija, pa neće važiti politika "četiri stuba", već samo jednog, a to je Brisel.
Šutanovac je istakao i da je nemoguća saradnja sa SNS-om, i da će to tako i ostati i dodao da će insistirati da tu odluku svi gradski i opštinski odbori demokrata poštuju "do kraja".
Šutanovac je ocenio i da će narednih dana biti "puno raznih podmetanja na račun DS", od strane vlasti, ali i dela opozicije, koji bi, kako je rekao, želeli da dezintegrišu DS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠUTANOVAC: DS će biti kičma i stožer opozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016

DS će instistirati da kandidat podržava i zastupa politiku koju DS zastupa već punih 27 godina...Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da će DS biti stožer i kičma opozicije na predstojećim predsedničkim izborima, kao i da je za tu stranku ime kandidata manje važno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PREDSEDNIČKI IZBORI Šutanovac: Za DS ime kandidata je manje važno od njegove politike

Izvor: Blic, 18.Dec.2016

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da će DS biti stožer i kičma opozicije na predstojećim predsedničkim izborima, kao i da je za tu stranku ime kandidata manje važno od politike za koju će se on zalagati...- DS će instistirati da kandidat podržava i zastupa politiku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.