Sarkozi ponovo u trci za predsednika Francuske

Izvor: B92, 22.Avg.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarkozi ponovo u trci za predsednika Francuske

Pariz -- Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi saopštio je da će se kandidovati na predsedničkim izborima koji će u toj zemlji biti održani sledeće godine.

"Odlučio sam da se kandidujem na predsedsedničkim izborima 2017. godine", naveo je Sarkozi na društvenoj mreži Fejsbuk.

On je dodao da je "osetio da ima snagu za tu borbu u ovom mučnom periodu istorije".

Agencija AP je navela da se očekuje da Sarkozi (61) vodi kampanju zasnovanu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na rigoroznim idejma o imigraciji i bezbednosti u Francuskoj koja je pogođena nedavnim terorističkim napadima.

Sarkozi je izgubio na predsedničkim izborima 2012. godine od Fransoa Olanda.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sarkozi ponovo u trci za predsednika Francuske

Izvor: Radio 021, 22.Avg.2016

Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi saopštio je da će se kandidovati na predsedničkim izborima koji će u toj zemlji biti održani sledeće godine..."Odlučio sam da se kandidujem na predsedsedničkim izborima 2017. godine", naveo je Sarkozi na Fejsbuku...On je dodao da je "osetio da ima snagu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.