Izvor: Danas, 17.Jan.2022, 23:08

Samoopredeljenje najavljuje da će sprečiti održavanje izbora Srbije na Kosovu

Šefica Poslaničke grupe pokreta Samoopredeljenje (PS) Mimoza Kusari Ljilja izjavila je danas da bi parlamentarni i predsednički izbori, koje Srbija organizuje 3. aprila, trebalo da budu sprovedeni na isti način kao i referendum, odnosno da Srbi sa Kosova svoje pravo glasa iskoriste putem pošte, Kancelarije za vezu Srbije u Prištini ili na biračkom mestu u nekom od pograničnih gradova u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Samoopredeljenje: Izbori koje organizuje Srbija da se sprovedu kao i referendum

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2022

Šefica poslaničke grupe pokreta Samoopredeljenje Mimoza Kusari Ljilja izjavila je da bi parlamentarni i predsednički izbori, koje Srbija organizuje 3. aprila, trebalo da budu sprovedeni na isti način kao i referendum, odnosno da Srbi sa Kosova svoje pravo glasa iskoriste putem pošte, Kancelarije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.