SRS: Parlamentarni i predsednički izbori moraju se održati i na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022, 12:18

SRS: Parlamentarni i predsednički izbori moraju se održati i na Kosovu i Metohiji

Srpska radikalna stranka poziva Kancelariju za Kosovo i Metohiju, kao i ostale nadležne državne organe, da neprestano insistiraju na održavanju predstojećih parlamentarnih i predsedničkih izbora na teritoriji Autonomne pokrajine Kosova i Metohije, navodi se u saopštenju te partije.

Vlast mora iskoristiti sve svoje kapacitete i međunarodne kontakte da ovaj problem blagovremeno reši i insistirati da ne prihvata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ništa ispod uslova koji su bili na poslednjim parlamentarnim izborima, s tim što se primopredaja izbornog materijala mora obaviti na biračkim mestima gde se izbori održavaju, a primopredaju može izvršiti samo ovlašćeni član Republičke izborne komisije, zaključuje se u saopštenju Srpske radikalne stranke.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRS: Izbori se moraju održati i na Kosovu i Metohiji

Izvor: Beta, 16.Feb.2022

Srpska radikalna stranka pozvala je Кancelariju za Кosovo i Metohiju, kao i ostale nadležne državne organe, da neprestano insistiraju na održavanju predstojećih parlamentarnih i predsedničkih izbora na teritoriji Кosova i Metohije."Vlast mora iskoristiti sve svoje kapacitete i medjunarodne kontakte...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.