SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE! Kurti svim srcem uz Mila: Ako Đukanović ne pobedi stvoriće se Velika Srbija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 08:45

SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE! Kurti svim srcem uz Mila: "Ako Đukanović ne pobedi stvoriće se Velika Srbija!"

Ova podrška ne treba ni da čudi, jer kao i Kurti, i Đukanović je poznat po antisrpskoj politici

U jeku predsedničkih izbora u Crnoj Gori, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti velikodušnu podršku daje Milu Đukanoviću.

Kurti, stajući svim srcem uz Mila, na sulud način je dao objašnjenje šta bi se, prema njegovom mišljenju, desilo ako bi na izborima pobedio drugi kandidat Jakov Milatović:

– Ako Đukanovićev >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protivnik pobedi, to bi otvorilo put nestanku crnogorske nacije, dominaciji Srpske pravoslavne crkve, ohrabrivanju Кremlja, slabljenju NATO-a i konačno do stvaranja "srpskog sveta" i velike Srbije – rekao je Kurti.

Ova podrška ne treba ni da čudi, jer kao i Kurti, i Đukanović je poznat po mrzilačkoj, antisrpskoj politici koja se svodi na napade na sve što je srpsko.

Obojica na isti načina pokušavaju da skupe jeftine političke poene, neretko i govoreći bilo šta, poput gorenavedene izjave, samo da nađu način da slome Srbiju.

Ipak, kao što to nešto više od decenije nije nikom pošlo za rukom, neće ni sada.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Milo Đukanović,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kurti podržao Mila: "Ako Đukanović ne pobedi, stvoriće se velika Srbija"

Izvor: B92, 31.Mar.2023

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti pružio je podršku predsedničkom kandidatu DPS Milu Đukanoviću uoči predsedničkih izbora u Crnoj Gori...Kurti je objasnio šta bi se desilo ako bi pobedio kandidat pokreta Evropa sad Jakov Milatović..."Ako Đukanovićev protivnik pobedi,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.