Radulović predao potpise za kandidaturu

Izvor: RTS, 11.Mar.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović predao potpise za kandidaturu

Pokret Dosta je bilo predao je RIK-u potpise podrške za kandidaturu svog predsednika Saše Radulovića na predsedničkim izborima 2. aprila.
Predato je oko 11.000 potpisa građana, a Radulović je u izjavi novinarima posle predaje potpisa ponovio da će izbori 2. aprila biti referendum "za i protiv Vučića".

Radulović je atmosferu u društvu danas uporedio sa onom iz 5. oktobra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2000. i naveo da se kandidovao kako bi se obezbedila što veća izlaznost građana.
"Dajte potpis Belom"
Građane koji još nisu podržali nijednog kandidata, DJB je pozvao da daju potpis i podrže predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, koji u javnosti nastupa pod imenom Ljubiša Preletačević Beli.
To mogu učiniti, kako se navodi u saopštenju, i na lokacijama DJB u Novom Sadu i na Čukarici.
"Ulazak Belog u predsedničku trku izuzetno je važan, jer on uspeva da animira apstinente, a takvih je polovina u ukupnom biračkom telu", navodi DJB.

Pokret ocenjuje da velika izlaznost birača omogućava drugi krug izbora. Istovremeno, Dosta je bilo nastavlja da prikuplja potpise, kako bi imali "rezervne" u slučaju da neki od predatih ne bude verifikovan.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.