Predsednički izbori u Rusiji mogli bi biti održani 4. ili 18. marta 2018.

Izvor: Vostok.rs, 17.Mar.2017, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednički izbori u Rusiji mogli bi biti održani 4. ili 18. marta 2018.

Predsednički izbori u Rusiji mogli bi biti održani 4. ili 18. marta 2018. godine, ako projekat Ministarstva za rad prihvati da se produži vikend, rekao je sekretar Centralne izborne komisije Maja Grišina.

Tačan datum održavanja predsedničkih izbora u Rusiji će zavisiti od rezultata diskusije predloženih amandmana u Državnoj dumi.

Ranije je saopšteno da je Ministarstvo za rad pripremilo zakon o produžavanju vikenda. Planirano je da se Rusi odmaraju od 8. do 11. marta.

Ranije je predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin podržao ideju održavanja izbora za predsednika Rusije treće nedelje marta 2018. godine, tj. 18. marta, na dan kad je šef države Vladimira Putin potpisao ukaz „O priznanju Republike Krim“.

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.