Popović: Blizu sam odluke da se kandidujem za predsednika

Izvor: RTS, 10.Jan.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Blizu sam odluke da se kandidujem za predsednika

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je da je blizu odluke da se kandiduje za predsednika Srbije na predstojećim predsedničkim izborima, ali i da je otvoren za razgovore o zajedničkom kandidatu vladajuće koalicije.
Nenad Popović navodi da razmatra mogućnost da se kandiduje na predsedničkim izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << .

"To od mene traži stranka na čijem sam čelu. Situacija u zemlji i svetu se promenila od poslednjih izbora. Dolazak Donalda Trampa na vlast u Americi će ovde promeniti puno toga. Srbiji je potreban predsednik koji će razvijati prijateljske i iskrene veze sa Rusijom", istakao je predsednik Srpske narodne partije u izjavi za Tanjug.
Pokrajinski odbor SNP Vojvodina i Gradski odbor SNP Beograd, na sinoć održanim sednicama, jednoglasno su doneli odluku da od predsednika SNP Nenada Popovića zatraže da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima, saopštila je SNP.
Upitan da li bi na predsedničkim izborima mogao da podrži zajedničkog kandidata vladajuće koalicije, Popović je istakao da "još uvek nije bilo razgovora sa SNS o predsedničkim izborima".
"Partija traži od mene da se kandidujem, ali otvoren sam za razgovore o zajedničkom kandidatu naše koalicije ako se bude islo na postizanje takvog dogovora", rekao je predsednik Srpske narodne partije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.