Izvor: Blic, 03.Nov.2020, 20:54

Od njih zavisi ISHOD AMERIČKIH IZBORA, a ne od glasa naroda! Najveća demokratija sveta ne bira predsednika na DEMOKRATSKI NAČIN

Amerikanci upravo glasaju na predsedničkim izborima i biraju novog šefa Bele kuće između republikanca Donalda Trampa i demokrate Džoa Bajdena. Rezultati i izborna volja građana biće poznati kasno večeras po američkom vremenu, ali ne i sam pobednik izbora.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OSTANITE BUDNI Izborna groznica ulazi u finiš: Evo kada stižu PRVI REZULTATI američkih izbora

Izvor: Blic, 03.Nov.2020

Amerikanci danas za svog 46. predsednika biraju Džoa Bajdena ili Donalda Trampa. Pobednik će biti poznat kasno uveče po lokalnov remenu, odnosno rano ujutru po naše, a svi oni koji će iz Srbije pratiti dešavanja verovatno se pitaju kada će izaći prvi rezultati?

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.