Nikolić i Vučić čestitali Makronu

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2017, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i Vučić čestitali Makronu

Predsednik i premijer Srbije Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić uputili su čestitku izabranom predsedniku Francuske Emanuelu Makronu.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je uputio pismo čestitke Makronu, u kome izražava nadu a će odnosi Srbije i Francuske ubuduće biti bolji, saopštila je pres služba predsednika Srbije.

"Dozvolite mi da Vam, povodom izbora na funkciju predsednika  Republike Francuske, u ime građana Srbije i u svoje ime,  uputim  iskrene >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << čestitke i najlepše želje za uspeh u  obavljanju ove odgovorne dužnosti", napisao je Nikolić.

Želim da istaknem da u Srbiji imate partnera koji želi da doprinese daljem razvoju i unapređenju naših istorijskih i prijateljskih veza. Nadam se da će bilateralni odnosi ubuduće biti bolji, istakao je Nikolić.

Vučić: Produbljivanje saradnje s Francuskom

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić napisao je: "Čestitam Vam pobedu na predsedničkim izborima sa nadom da ćete tu zahtevnu dužnost obavljati posvećeno i odgovorno na dobrobit Republike Francuske i njenih građana, kao i u korist porodice država Evropske unije kojoj Republike Srbija teži da pripada", naveo je Vučić.

Predsednik Vlade Srbije je napisao i da je uveren da će predsednički mandat Makrona značiti "produbljivanje saradnje srpskog i francuskog naroda".

Kandidat centra Emanuel Makron je pobedio u drugom krugu predsedničkih izbora u Francuskoj.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Nikolić čestitali Makronu

Izvor: Mondo, 08.Maj.2017

Premijer i predsednik Srbije čestitali su danas Emanuelu Makronu pobedu na predsedničkim izborima u Francuskoj...Foto: Thomas Samson/Pool Photo via AP.."Čestitam vam pobedu na predsedničkim izborima sa nadom da ćete tu zahtevnu dužnost obavljati posvećeno i odgovorno na dobrobit Republike Francuske...

Nastavak na Mondo...

Vučić sa japanskim ambasadorom o investicijama

Izvor: Blic, 08.Maj.2017

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas da ambasdorom Japana Đuičijem Takaharuom o bilateralnim odnosima i japanskim investicijama u Srbiji...Srpsko-japanski odnosi značajno napreduju, posebno u okviru privredne saradnje, konstatovano je na sastanku...Takahara je Vučiću čestitao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.