LSV odlučio: Čanak kandidat za predsednika Srbije, skrenućemo pažnju na Vojvodinu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2017, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV odlučio: Čanak kandidat za predsednika Srbije, skrenućemo pažnju na Vojvodinu

Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) odlučio je da kandidat te stranke na predsedničkim izborima bude njen predsednik Nenad Čanak, kako bi skrenuli pažnju na Vojvodinu i poručili da "ima života i van Beograda", saopšteno je večeras.

"LSV ne može da ostane po strani u ovim, mnogostruko važnim izborima, jer nije samo ideja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pobediti Vučića, već skrenuti konačno paznju na istinu, koja se uporno zataškava - da ima života i van Beograda", saopštio je Glavni odbor.

LSV dodaje da je uložila napore da "demokratska opozicija na predsedničke izbore izađe sa zajedničkim kandidatom", ali da takav dogovor na kraju nije postignut.

Pošto su mediji preneli da će Čanak biti predsednički kandidat, Glavni odbor je poručio da se LSV 27 godina zalaže za decentralizovanu Srbiju i za "ista prava svakog čoveka, bez obzira da li živi u Novom Sadu ili Nišu, Tomaševcu ili Crnoj Travi".

"Problem državne zemlje i prodaje strancima muči pođednako svako selo, kako u Vojvodini, tako i u Srbiji", ocenio je Glavni odbor LSV.

Predsednički izbori raspisani su danas za 2. april.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenad Čanak kandidat za predsjednika Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2017, 09:55

BEOGRAD - Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine odlučio je večeras da Nenad Čanak bude kandidat za predsjednika Srbije na izborima koji su raspisani za 2. april...Predsjednik Narodne skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je predsjedničke izbore za 2. april...Drugi krug predsjedničkih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.