Izvor: Njuz.net, 28.Dec.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović pozvao glasača LDP-a da ne glasa za Sašu Jankovića

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 28. decembar 2016, (Njuz) – Lider LDP-a Čedomir Jovanović, pozvao je danas glasača svoje stranke da na predsedničkim izborima sledeće godine ne glasa za Sašu Jankovića.
Jovanović je najavio da će danas svratiti do Dobračine ulice u kojoj živi njegov glasač Dušan Petrović i da će mu lično obrazložiti razloge zbog kojih ne treba da glasa za Jankovića.
– Janković bi za našu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << podršku, a pod našu podrazumevam i Dušanovu i moju, morao da ima jasan stav kada je uloga LDP-a u nekoj budućoj vlasti u pitanju. Za sada se Jankovićeva politika svodi na kritiku Vučića, a to nije politika iza koje LDP može da stane i koju je spreman da podrži – objasnio je Jovanović.
– Kako stvari stoje Vučić će još dugo biti na vlasti i glasanje našeg glasača za Sašu Jankovića ozbiljno bi ugrozilo moje šanse da dobijem neku funkciju. Zbog toga apelujem na njega da ne gleda samo svoje interese već da misli i na to kakve posledice njegova odluka može da ima na stranku i moju budućnost – istakao je lider LDP-a.
Jovanović je napomenuo da će odluku o tome kome će glasač LDP-a pružiti podršku na izborima doneti tek nakon što Vučić obelodani ime kandidat SNS-a.
– Čim Vučić objavi ime kandidata znaćete i za koga je LDP – rekao je on.
Soko Sokolović
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.