Jovanović (DSS): Ne bi bilo čudno da 2022. godine imamo vanredne parlamentarne izbore

Izvor: Danas, 17.Avg.2020, 09:57

Jovanović (DSS): Ne bi bilo čudno da 2022. godine imamo vanredne parlamentarne izbore

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović ocenio je da "ne bi bilo nimalo čudno niti nelogično" da se s obzirom na političku situaciju u zemlji i kako je rekao, jednopartijski parlament, 2022. godine zajedno sa redovnim predsedničkim i beogradskim izborima održe i vanredni parlamentarni.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zašto Vučić najavljuje prevremene izbore već za 2022?

Izvor: VOA, 17.Avg.2020

Iako su uz muziku i veselje proslavili veliku izbornu pobedu i osvajanje apsolutne većine u parlamentu, naprednjacima i njihovom lideru Aleksandru Vučiću čini se da takva i tolika pobeda postaje smetnja. O tome najbolje govori prošlonedeljna najava da bi naredni parlamentarni izbori mogli da budu...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.