GLASAO I DŽO BAJDEN: Kandidat na predsedničkim izborima obavio svoju građansku dužnost (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 20:22

GLASAO I DŽO BAJDEN: Kandidat na predsedničkim izborima obavio svoju građansku dužnost (FOTO)

Tramp je glasao u subotu u javnoj biblioteci preko puta jednog od njegovih golf klubova u državi Florida.

Demokratski predsednički kandidat Džo Bajden i njegova supruga Džil glasali su danas na izborima 2020. godine i tako se pridružili Amerikancima koji su iskoristili mogućnost prevremenog glasanja, a njih je 74 miliona.

Bajden je glasao u zgradi državne kancelarije Karvel u svom rodnom gradu Vilmingtonu, u državi Delaver.

Očekuje se da će Bajden lako pobediti u Delaveru, a do izbora 3. novembra gde mu je protivkandidat republikanski predstavnik i aktuelni predsednik Donalda Tramp, ostaje još samo šest dana.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džo Bajden glasao sa suprugom Džil u Delaveru

Izvor: Blic, 28.Okt.2020

Demokratski predsednički kandidat Džo Bajden i njegova supruga Džil glasali su danas na izborima 2020. godine i tako se pridružili Amerikancima koji su iskoristili mogućnost prevremenog glasanja, a njih je 74 miliona.

Nastavak na Blic...

Sve više glasova poštom se proglašava nevažećim - kako će to uticati na ishod izbora?

Izvor: VOA, 29.Okt.2020, 11:58

Tokom svih izbora u SAD, stotine hiljada glasačkih listića pristiglih poštom se proglasi nevažećim iz različitih razloga - od kašnjenja do neispravnih potpisa birača na koverti. Budući da je ove godine rekordan broj birača u Americi glasao poštom, veći je i broj odbačenih glasačkih listića,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.