Džozef Bajden otkrio, doneo odluku: Nisam spreman, ali...

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 15:41

Džozef Bajden otkrio, doneo odluku: "Nisam spreman, ali..."

Predsednik SAD Džozef Bajden (80) izjavio je danas da planira da se kandiduje na predsedničkim izborima 2024, ali da ''još nije spreman da to objavi''.

On je, tokom neformalnog razgovora za vreme uskršnje ceremonije u Beloj kući, na pitanje novinara na koliko još događaja u predsedničkom domu namerava da učestvuje, rekao da planira da se kandiduje, prenosi NBC njuz.

"Planiram da se kandidujem, Ali još nismo spremni da to objavimo", rekao je on.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako se navodi, uprkos lošim ocenama koje Bajden ima, demokratski moćnici su nagovestili da su svi za Bajdenovu kandidaturu za reizbor čak i pre nego što je on zvanično objavio svoju nameru da to traži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Uskrs

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden odlučio: "Planiram da se kandidujem na izborima 2024."

Izvor: Blic, 10.Apr.2023

Predsednik SAD Džozef Bajden (80) izjavio je danas da planira da se kandiduje na predsedničkim izborima 2024, ali da ''još nije spreman da to objavi''.

Nastavak na Blic...

Bajden spreman da se kandiduje za izbore, ali još ne i da to zvanično objavi

Izvor: Beta, 10.Apr.2023

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da planira da se kandiduje za predsedničke izbore 2024. godine, ali da "još nije spreman da to objavi".Bajden (80) je danas u intervjuu za En-Bi-Si (NBC) koji je vođen u Beloj kući tokom neformalne uskršnje svečanosti ponovio da namerava da bude predsednički...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.