Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve žene optužile Trampa za neprimereni kontakt, on negira

Dve žene optužile su kandidata Republikanske stranke na američkim predsedničkim izborima za "neprimereno dodirivanje" objavio je Njujork tajms, dok su predstavnici kampanje Donalda Trampa pisanje njujorškog dnevnika nazvali "fikcijom i klevetama".

U tekstu se navodi da dve žene tvrde da ih je Tramp dodirivao na neprimeren način i protiv njihove volje, prenose agencije

Džesika Lids je, kako piše >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Njujork tajms, rekla listu da je pre tri decenije srela Trampa prilikom jednog avionskog leta i da ju je on uhvatio za grudi i pokušao da joj stavi ruku pod suknju.

Takođe, Rejčel Kruks iz Ohaja je listu rekla da je srela Trampa u njegovoj zgradi u Njujorku 2005. godine i da ju je on poljubio "direktno u usta" protiv njene volje, prenosi AFP.

"Taj članak je fikcija a to što je Njujork tajms krenuo u lažni, koordinirani napad na karakter Trampa na ovakvu temu je opasno," naveo je Trampov viši savetnik za komunikacije Džejson Miler u saopštenju, prenosi Rojters.

Oglasili su se i Trampovi advokati koj traze da "Njujork tajms" povuče juče objavljeni tekst zbog neosnovanih optužbi i povrede ugleda.

Savetnica Trampove rivalke, demokratske kandidatkinje Hilari Klinton u međuvremenu optužuje Trampa da je lagao tokom debate kada je rekao da nikada nije hvatao ili ljubio žene protiv njihove volje.

Članak "Njujork tajmsa" se "tužno uklapa u sve što znamo o tome kako je Tramp tretirao žne," rekla je Dženifer Palmijeri, prenosi AP.

Ona takođe kaže da taj tekst pokazuje da je "odvratno ponašanje" kojim se Tramp hvali u video snimku objavljenom prošlog petka "vise od reči."

Na pomenutom snimku iz 2005. godine može se čuti Tramp kako kaže da mu njegova slava dozvoljava da ljubi i vata žene, ali je on tokom debate u nedelju negirao da je to ikada uradio bez pristanka neke žene.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.