DIK: Siljanovska i Pendarovski u drugom krugu predsedničkih izbora u S. Makedoniji

Izvor: Danas, 25.Apr.2024, 00:29

DIK: Siljanovska i Pendarovski u drugom krugu predsedničkih izbora u S. Makedoniji

U drugi krug predsedničkih izbora u Severnoj Makedoniji plasirali su se kandidat opozicione VMRO DPMNE Gordana Siljanovska Davkova i kandidat vladajućeg SDSM, dosadašnji predsednik Severne Makedonije, Stevo Pendarovski, objavila je večeras Državna izborna komisija (DIK).
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pendarovski priznao da je u prvom krugu izbora dobio neočekivano manje glasova od Siljanovske

Izvor: Danas, 25.Apr.2024

Dosadašnji predsednik Severne Makedonije i kandidat vladajuće SDSM za drugi mandat Stevo Pendarovski priznao je večeras da je u prvom krugu izbora dobio neočekivano manje glasova od glavnog konkurenta, kandidatkinje opozicione VMRO DPMNE Gordane Siljanovske Davkove, ali je izrazio uverenje da će...

Nastavak na Danas...

Siljanovska i Pendarovski u drugom krugu predsedničkih izbora u Severnoj Makedoniji

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2024

U drugi krug predsedničkih izbora u Severnoj Makedoniji plasirali su se kandidat opozicione VMRO DPMNE Gordana Siljanovska Davkova i kandidat vladajućeg SDSM, Stevo Pendarovski.

Nastavak na Radio 021...

„Rokerka na TikToku“: Ko je Gordana Siljanovska Davkova, pobednica prvog kruga predsedničkih izbora u Severnoj Makedoniji?

Izvor: Danas, 25.Apr.2024

Gordana Siljanovska Davkova, kandidatkinja VMRO DPME, stranke bliske Srbiji, Rusiji i Mađarskoj ubedljivo je u prvom krugu izbora pobedila svog glavnog suparnika aktuelnog predsednika Severne Makedonije i kandidata vladajućeg SDSM Stevu Pendarovskog, sa kojim ide u drugi krug izbora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.