Izvor: Blic, 20.Nov.2023, 01:27

Havijer Milej, bizarni ultradesničar pobedio na predsedničkim izborima u Argentini: Protivnik iz levice izašao na binu i čestitao mu (FOTO/VIDEO)

Havijer Milej, ultradesničarski populista, koji želi da zatvori Centralnu banku i liberalizuje vlasništvo nad oružjem, pobedio je na predsedničkim izborima u Argentini.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KO JE NOVI PREDSEDNIK ARGENTINE? Bivši trener tantričkog se*sa koji obožava Trampa i smatra da su klimatske promene "socijalistička laž" (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Nov.2023

Ekstremno-desničarski ekonomista Havijer Milej pobedio je na predsedničkim izborima u Argentini, pobedivši time levičara Serhija Masea, bivšeg ministra ekonomije iz Peronističke partije, koja decenijama vodi glavnu reč u argentinskoj policiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.