10 najjezivijih Trampovih izjava zbog kojih ga mnogi mrze (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 najjezivijih Trampovih izjava zbog kojih ga mnogi mrze (VIDEO)

Milijarder Donald Tramp je posle pobede u Indijani i odustajanja rivala, senatora Teda Kruza i Džona Kejsika od kampanje, siguran u nominaciju za kandidata Republikanske stranke na američkim predsedničkim izborima. On je pozvao partiju da se ujedini i stane iza njega u borbi protiv Hilari Klinton. Međutim, ono što ne može da izbriše jesu njegove izjave koje su naljutile, pa čak i razbesnele značajni deo svetske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << javnosti, a tiču se izbeglica, muslimana, njegovih suparnika i žena.

- Da Ivanka nije moja ćerka, možda bih izlazio sa njom - samo je jedna od kontroverznih izjava ovog predsedničkog kandidata.

Inače, Tramp je poznat po svom radikalnom stavu prema migrantima i tome da ih često naziva "dilerima, kriminalcima i silovateljima".

Tramp je takođe izjavio da će izgraditi zid duž južne granice SAD, kako bi zaustavio ilegalne doseljenike, a da će taj zid platiti Meksiko.

Foto: Tanjug/AP

Takođe, često se dešavalo da uvredi svog konkurenta ili novinara na rasnoj ili verskoj osnovi, u čemu su se isticale seksističke izjave.

Pogledajte video u kome su prikazane njegove izjave zbog kojih ga dugo neće zaboraviti oni koji su prozvani:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori,   Donald Tramp

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.