Za petak zakazana sednica Skupštine Srbije o dopunama Zakona o biračkom spisku

Izvor: Danas, 09.Maj.2024, 15:52

Za petak zakazana sednica Skupštine Srbije o dopunama Zakona o biračkom spisku

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez glasanja na novoj adresi za one koji su promenili prebivalište posle 3. jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024

U Skupštini Srbije danas su nastavljeni razgovori poslaničkih grupa o unapređenju izbornih uslova bez prisustva medija, a na kome je dogovoreno da birači koji su promenili prebivalište posle 3. jula 2023. godine ne mogu da glasaju na predstojećim lokalnim izborima na mestu novog prebivališta...Kako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.