Izvor: Blic, 04.Dec.2021, 19:05

Vučić predložio izmene i dopune zakona o eksprorijaciji: Da se o njima dogovorimo, i da ga usvojimo do Nove godine

Pošto zakon o eksproprijaciji nije protivustavan, moj predlog je da pre isteka roka za potpisivanje, što je 10. decembar u ponoć, napravimo novi zakon o izmenama i dopunama, da se o njima dogovorimo sa ljudima ovde, i da ga usvojimo do Nove Godine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić građanima u Grnjim Nedeljicama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o Zakonu o eksproprijaciji: Imam primedbe, predložiću izmene u ponedeljak

Izvor: RTS, 04.Dec.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio je meštanima Gornjih Nedeljica da bi, pre nego što bi potpisao zakon o eksproprijaciji, za šta je krajnji rok 10. decembar u ponoć, probao da se napravi novi zakon o izmenama i dopunama. . "Moj predlog je da probamo da napravimo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.