Vučić: Pobedićemo sve koji su pljačkali Srbiju, za našu decu, za našu budućnost

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 20:16

Vučić: Pobedićemo sve koji su pljačkali Srbiju, za našu decu, za našu budućnost

U obraćanju pristalicama predsednik Srbije Aleksandar Vučić je poručio i da će ubedljivo pobediti Đilasa i Šolaka.

Najavio je i pobedu nad Draganom Đilasom i Draganom Šolakom i "njihovim gazdama spolja".

"Borićemo se za našu decu, za našu budućnost, pobedićemo sve one koji su pljačkali Srbiju i sve koji su je rušili spolja. Srbija je naša jedina otadžbina, druge nemamo i kada vidimo našeg čoveka koji je spreman da se bori i kada sagledate šta su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve prodavali, do najtežih pritisaka, naše je da kažemo znamo da smo mali, ali smo uvek više nego dovoljno veliki da sačuvamo našu slobodu, jer sloboda je najviša vrednost koju jedna zemlja i jedan narod mogu da gaje i zato hvala vam! I da ih pobedimo ubedljivo, najubedljivije do sada i da vide kako izgleda kad se Srbija digne na noge da porazi one koji bi da je sruše. Živela Srbija", naglasio je Vučić na kraju obraćanja u Užicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Pobedićemo sve koji su pljačkali Srbiju, za našu decu, za našu budućnost

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Nov.2023

UŽICE – U obraćanju pristalicama Aleksandar Vučić je poručio i da će ubedljivo pobediti Đilasa i Šolaka. Najavio je i pobedu nad Draganom Đilasom i Draganom Šolakom i “njihovim gazdama spolja”. “Borićemo se za našu decu, za našu budućnost, pobedićemo sve one koji su pljačkali...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.