Vučić: Đilas se obogatio u politici, od dolaska na funkciju prihodi mu skočili 800 puta

Izvor: BKTV News, 16.Dec.2012, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Đilas se obogatio u politici, od dolaska na funkciju prihodi mu skočili 800 puta

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić istakao da je Dragan Đilas “tipičan primer kako se zarađuje uz državnu, političku i partijsku moć” i naveo da ima dokaze za to.
-To nije tajna, ali to i dalje nije krivično delo. Od 2004. godine, kad dolazi na funkciju, za 800 puta su mu uvećani prihodi, rekao je Vučić.
Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je da nema nijednog od bogataša u Srbiji koji to nije uradio na državnoj grbači.
Upitan koji su ministri iz prethodne vlade bogatiji od mnogih srpskih kompanija, Vučić je kazao da nije samo reč o ministrima nego i o rukovodstvu pojedinih političkih stranaka.
Lider SNS je kazao i da je gradonačelnik Beograda i lider Demokratske stranke Dragan Đilas “tipičan primer kako se zarađuje uz državnu, političku i partijsku moć”.
-To nije tajna, ali to i dalje nije krivično delo. Pogledajte negde od 2004, kada (Ðilas) dolazi na funkciju, za 800 puta su mu uvećani prihodi. Gde je to zaradio?, zapitao je Vučić.
Izvor: Smedia
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.