Vučević se zahvalio na podršci: Na izborima će građani odlučivati o budućnosti Srbije VIDEO

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 13:43

Vučević se zahvalio na podršci: "Na izborima će građani odlučivati o budućnosti Srbije" VIDEO

Predsednik Srpske napredne strane Miloš Vučević se oglasio na svom instagram profilu.

On je podelio video snimak sa stranice pomenute stranke.

Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Miloš Vučević i Ljubica Vraneš razgovarali su i družili se sa građanima Savskog venca i još jednom naglasili važnost predstojećih izbora, uz podsećanje da oni nisu puka statistika ili matematika, već se na njima odlučuje o budućnosti Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ljubica Vraneš naglašava da je Srbija zemlja bogata istorijom, tradicijom i kulturom, ali da Srbija više ne gleda u prošlost, već uzdignute glave korača u budućnost.

"Uverena sam da su politika ekonomskog razvoja, infrastrukturnog napretka, politika izgradnje Srbije, ono što narod želi. Ljudi su snaga naše otadžbine i zato pozivam sve da 17. decembra podrže listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", rekla je Vraneš.

Miloš Vučević se zahvalio građanima na podršci i na tome što smo zajednički postigli konkretne i važne rezultate.

"Na izborima će građani odlučivati o budućnosti Srbije, o opstanku i ostanku našeg naroda. Za Srbiju slobodnu i slobodarsku, za Srbiju koja samostalno donosi odluke, nezavisno od druguh centara političke moći, za Srbiju koja vodi računa o interesima svojih građana, podrška listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", zaključio je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.