Veselji: Izbori na severu potvrdili suverenitet Kosova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji: Izbori na severu potvrdili suverenitet Kosova

Lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji čestitao je građanima četiri severne opštine Kosova na neometanom izbornom procesu koji je u nedelju održan i ocenio da su ovi izbori potvrdili institucionalni i teritorijalni suverenitet Kosova.

On im je zahvalio na podršci i poverenju koju su dali DPK.

"Čestitam građanima četiri severne opštine Kosova na neometanom izbornom procesu i zahvaljujem im na snažnoj podršci i velikom poverenju svojoj stranci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Demokratskoj partiji Kosova, kao pobedničkoj albanskoj stranci.

Ovi izbori su potvrdili institucionalni i teritorijalni suverenitet Republike Kosovo. Zajedno ćemo raditi na poboljšanju života svih u Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu, Zubinom Potoku i širom Kosova. Idemo napred u novu deceniju", napisao je Veselji na Fejsbuku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Izbori potvrdili teritorijalni suverenitet" NOVA PROVOKACIJA VESELJIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2019

Lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji čestitao je građanima četiri opštine na severu Kosova i Metohije na neometanom izbornom procesu, koji je u nedelju održan i ocenio da su ovi izbori potvrdili institucionalni i teritorijalni suverenitet lažne države Kosovo...Lider Demokratske partije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.