VUČIĆEV PRVI KOMŠIJA IZ JAJINACA: Ako je tačno da su spremali likvidaciju, to su onda radili noću (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆEV PRVI KOMŠIJA IZ JAJINACA: Ako je tačno da su spremali likvidaciju, to su onda radili noću (FOTO)

Arsenal skrivenog oružja, koji je pronađen u blizini porodične kuće Aleksandra Vučića, digao je na noge policijske snage, državnu bezbednost, ali i javnost.

Nakon što je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao da je mesto na kom je pronađeno oružje idealno za likvidaciju premijera, razgovarali smo sa komšijom čija se kuća nalazi na 30 metara od mesta na kom je bilo skriveno oružje.

- Ako je tačno da su spremali likvidaciju, moram vam reći da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su to sigurno dobro organizovani specijalci jer ja ništa nisam primetio, a poslednjih dana sam stalno napolju. Moguće je da su se pripremali noću, kad nema nikoga napolju - rekao je komšija porodice Vučić.

Foto: Telegraf

Dodaje da onaj ko je sve ovo isplanirao to nije mogao uraditi tek tako.

- Ko zna koliko su puta dolazili i ispitivali teren, i rizikovali da budu uhvaćeni jer su blizu puta.

Ispred ulaza u šumu večeras se okupilo mnogo policijaca, kontradiverziona ekipa i predstavnici medija, a ministar Stefanović najavio je da će uviđaj i pretraživanje šume trajati sigurno celu noć.

Foto: Telegraf

Saobraćaj se odvijao normalno, a zanimljivo je da su komšije izbegavale da izlaze iz kuće, pa su na ulici bili samo novinari i policija.

Kako ministar Stefanović kaže, oružje je bilo u sanducima da ne bi došlo do oštećenja i da bi bilo spremno za upotrebu odmah. Pronađeni su raketni bacač - zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, 4-5 metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

Foto: Telegraf

Po nalogu resornog tužilaštva naređeno je da se uradi DNK sa zolje i ručnih bombi koje su pronađene.

(J.S)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 30. oktobar 2016. godine

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2016

Dnevne novine u Srbiji za 30. oktobar 2016. godine na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče. Posebnu pažnju posvetili su pronađenom oružju u neposrednoj blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića...Politika..Reprint:...

Nastavak na Telegraf.rs...

LAZANSKI: Vučića čuva VOA i pripadnici “kobri”

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2016, 09:08

Za bezbednost premijera Srbije i njegovo lično obezbeđenje zadužena je vojska, kaže vojni analitičar Miroslav Lazanski...- O bezbednosti premijera stara se Vojnoobaveštajna agencija (VOA) a pripadnici “kobri” staraju se za njegovu ličnu bezbednost - precizirao je Lazanski sinoć u izjavi Tanjugu...Prethodno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.