LAZANSKI: Vučića čuva VOA i pripadnici “kobri”

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAZANSKI: Vučića čuva VOA i pripadnici “kobri”

Za bezbednost premijera Srbije i njegovo lično obezbeđenje zadužena je vojska, kaže vojni analitičar Miroslav Lazanski.

- O bezbednosti premijera stara se Vojnoobaveštajna agencija (VOA) a pripadnici “kobri” staraju se za njegovu ličnu bezbednost - precizirao je Lazanski sinoć u izjavi Tanjugu.

Prethodno je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sa lica mesta pozvao bezbednosne službe da izađu sa informacijama povodom oružja koje je pronađeno u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << porodične kuće premijera Aleksandra Vučića.

- Suština bezbednosti će biti na obaveštajnom radu kako bi saznali šta se dešava, ko ima takve namere i da učinimo sve što je u našoj moći da tako nešto sprečimo - poručio je Stefanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Kusmuk o Vučiću i oružju: Nikada se ne sazna ko je iza svega

Izvor: N1 televizija, 30.Okt.2016

Mirjana Kusmuk, novinarka, kolumnistkinja, autorka knjige "Rat i mir u Bosni" i šefica press službe u Skupštini Republike Srpske, rekla je povodom pronalaska oružja u blizini porodične kuće Aleksandra Vučića da je nezahvalno davati mašti na volju i izlaziti u javnost dok se ne zna puna istina,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.