VUČIĆ U SARAJEVU Svečani doček na aerodromu, slede susreti sa vrhom BiH

Izvor: Blic, 07.Sep.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ U SARAJEVU Svečani doček na aerodromu, slede susreti sa vrhom BiH

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u dvodnevnu posetu BiH tokom koje će se sastati sa najvišim zvaničnicima u BiH, ali i boraviti u Istočnom Sarajevu, gde će razgovarati sa predstavnicima grada i opština u njegovom sastavu.

Vučiću je na aerodromu priređen svečani doček, a ceremonija dočeka, uz vojne počasti predviđena je u 14 časova ispred zgrade Predsedništva BiH u Sarajevu, nakon čega će uslediti sastanak, a potom i susret zvaničnih delegacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << BiH i Srbije.

Za 15.30 časova planirana je konferencija za novinare na kojoj će se obratiti predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović i Vučić, najavljeno je iz Predsedništva BiH.

Nakon posete Predsedništvu BiH, Vučić će u zgradi Skupštine grada Istočno Sarajevo u 16.05 časova imati sastanak sa rukovodstvom ovog grada. Sastanku će prisustvovati i načelnici opština iz sastava grada, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Istočno Sarajevo.

Vučić će u Sarajevu posetiti Hram rođenja Presvete Bogorodice-Sabornu crkvu, gde će se sastati sa mitropolitom dabrobosanskim Hrizostomom, saopšteno je iz Službe predsednika Srbije za saradnju sa medijima.

Sutra, drugog dana posete, Vučić će u 10.00 časova, u zgradi parlamenta BiH, imati sastanak sa članovima kolegijuma oba doma Parlamentarne skupštine BiH.

Vučić će se sa predsedavajućim Savjeta ministara Denisom Zvizdićem sastati u 10.45 časova, najavljeno je iz Saveta ministara.

Ovo je prva poseta predsjednika Srbije BiH nakon šest godina i prvi Vučićev dolazak u Sarajevo u svojstvu predsednika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VUČIĆ U SARAJEVU Svečani doček uz vojne počasti, slede susreti sa vrhom BiH

Izvor: Blic, 07.Sep.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u dvodnevnu posetu BiH tokom koje će se sastati sa najvišim zvaničnicima u BiH, ali i boraviti u Istočnom Sarajevu, gde će razgovarati sa predstavnicima grada i opština u njegovom sastavu...Vučiću je na aerodromu priređen svečani doček,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.