(VIDEO) LJUBAV ZA CEO ŽIVOT: Klepetan se ipak vratio, ponovo kod svoje Malene!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) LJUBAV ZA CEO ŽIVOT: Klepetan se ipak vratio, ponovo kod svoje Malene!

Roda Malena vec danima nestrpljivo čekala njenog ljubljenog koji je kasnio šest dana. Godinamaje dolazio 24. marta, a ovo je drugi put za 14 godina da njen dragi kasni.

U međuvremenu, mladi mužjaci roda posećuju gnezdo Malene, ali ona i dalje strpljivo čeka odabranika svoga srca.

Ljubav i odanost Malene i Klepetana, belih roda koje su već 14 godina u srećnoj vezi, mnogima je prava inspiracija.

Klepetan krajem leta odlazi na daleki put prema jugu Afrike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a Malena, koja zbog slomljenog krila više ne može da leti, ostaje u slavonskom naselju i čeka da zima prođe i da joj se njen dragi vrati s 14.000 kilometara dugog putovanja.

Svakog proleća Klepetan se vraća svojoj dragoj koja ga nestrpljivo iščekuje, ništa ne jede danima, gleda u nebo i čeka da dođe njena jača polovina.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Klepetan i Malena: Budite svedoci neobične ljubavne priče

Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Mar.2016, 11:41

Malena i Klepetan, dve rode iz Brodske Varoši, najlepša su ljubavna priča koja traje već punih 14 godina. Priča koja iz godine u godinu izaziva veliko interesovanje javnosti, pokazujući nama ljudima pravo i iskreno lice ljubavi. I kao uvek do sada, Klepetan je ponovo došao svojoj Malenoj, u njihovo...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.