Udovički: O ulasku u novu vladu prvo razgovaram sa Vučićem

Izvor: Blic, 23.Maj.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovički: O ulasku u novu vladu prvo razgovaram sa Vučićem

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički rekla je, odgovarajući na pitanje da li će biti deo nove Vlade Srbije, da je red da o tome prvo razgovara sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

Udovički je gostujući na B92 kazala da je fokus njenih razgovora sa premijerom o tome na šta se trenutno radi ministarstvo na čijem je ona čelu.

"Fokus je još uvek u našoj komunikaciji na tome šta radimo. Jako je važno da sve bude jasno", rekla je Udovički.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pročitajte još:

Dodala je da, od kada je postalo jasno da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, njeno angažovanje bilo usmereno ka tome da se što više posla zaokruži.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Udovički: O učešću u novoj Vladi prvo sa Vučićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2016

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički rekla je danas da će o svom učešću u novoj Vladi prvo razgovarati sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem...Ona je, gostujući u Kažiprstu na B92 kazala, da je fokus razgovora nje i Vučića trenutno o tome šta je potrebno da se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.