Udovički: O učešću u novoj Vladi prvo sa Vučićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovički: O učešću u novoj Vladi prvo sa Vučićem

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički rekla je danas da će o svom učešću u novoj Vladi prvo razgovarati sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Ona je, gostujući u Kažiprstu na B92 kazala, da je fokus razgovora nje i Vučića trenutno o tome šta je potrebno da se uradi, kao i da to bude jasno definisano.

"Fokus je još uvek na tome u našoj komunikaciji. Važno je da sve bude jasno i da što više posla bude zaokruženo pre formiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nove Vlade", rekla je Udovički.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je ranije danas, nakon konsultacija sa predstavnicima 11 izbornih lista, da će mandat za predsednika Vlade Srbije poveriti lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću.

Prethodnih dana, u javnosti se spekulisalo da Vučić ima dilemu kome, u novom sazivu Vlade, da poveri resor državne uprave i lokalne samouprave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.